Update: Trei persoane identificate de poliţişti în cazul jafului din sediul PDL Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au intrat, ieri seară, în unul din birourile partidului pe geam şi au furat un televizor LCD, cu toate că în alt birou aflat alături se aflau mai mulţi angajaţi. Când au sesizat dispariţia acestuia, angajaţii au sunat la 112. Trei persoane au fost identificate de poliţişti.

Update: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Gina Pop, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma cercetărilor făcute de poliţişti au fost identificate trei persoane care sunt principalii suspecţi în acest caz.

"În urma cercetărilor făcute de echipa care a mers la faţa locului, coordonată chiar de adjunctul şefului Poliţiei Cluj-Napoca, persoanele suspecte au fost identificate. Este vorba de trei persoane. În continuare, poliţiştii clujeni fac cercetări pentru depistarea acestora şi tragerea la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului creat", a spus Gina Pop.

Poliţia a fost sesizată pe numărul de urgenţă 112 că a fost furat un LCD din sediul PDL Cluj de pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, iar conform primelor cercetări, hoţul sau hoţii au intrat în sediul PDL în timpul programului, uşa fiind deschisă, şi au luat un LCD ambalat în cutie şi au dispărut.

Poliţiştii criminalişti au început cercetările în acest caz şi a fost format deja un cerc de suspecţi.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite