Se vând bilete pentru primul festival de cultură japoneză din Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se vând bilete pentru primul festival de cultură japoneză din Transilvania (foto: Adevarul)
Se vând bilete pentru primul festival de cultură japoneză din Transilvania (foto: Adevarul)

Biletele pentru primul festival de cultură japoneză din Transilvania şi cel mai mare din România, Japan Play Transylvania, care se va desfăşura în perioada 28-29 aprilie la Cluj Napoca, au fost puse în vânzare. Acestea sunt disponibile în reţeaua de magazine Diverta şi pe site-ul myticket.ro.

Preţul unui bilet este de 12 lei, acesta permiţând accesul în Casa de Cultură a Studenţilor - principala locaţie a evenimentului. Valabilitatea unui bilet este de o zi. Pentru participarea în ambele zile ale festivalului, este nevoie de achitarea în prealabil a 2 bilete.

Bilete vor fi diponibile şi în zilele de festival, respectiv 28 şi 29 aprilie, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. În acest caz, preţul unui bilet va fi de 15 lei. Accesul la Centrul de Cultură Urbană  „Turnul Croitorilor", a doua locaţie a festivalului, concentrată pe cultura tradiţională a Japoniei, va fi gratuit.

Festivalul se va concentra pe două aspecte distincte ale vieţii Japoniei: cultura tradiţională şi cea modernă.  Turnul Croitorilor va găzdui pe perioada celor două zile de festival o serie de expoziţii şi demonstraţii culinare, de arte marţiale, origami, ikebana, dansuri, vestimentaţie tradiţională niponă, caligrafie, precum şi activităţi pentru copii - jocuri, teatru de păpuşi şi basme japoneze.

La Casa de Cultură a Studenţilor, tinerii pasionaţi de cultura modernă pop a Japoniei pot participa la numeroase activităţi: workshop-uri de origami, kirigami, clame personalizate, light graffiti, desen digital etc, concursuri de AMV, Saiki şi Cosplay, jocuri pe console şi PC, conferinţe cu invitaţi speciali şi, bineînţeles, concerte.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite