Se schiază la Cluj! Vezi starea pârtiilor din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câţiva clujeni au ajuns la pârtia din Feleacu înainte ca această să se deschidă
Câţiva clujeni au ajuns la pârtia din Feleacu înainte ca această să se deschidă

Clujenii au liber la schi. Pârtia din Feleacu s-a deschis azi, la ora 14.00. Primii care au ajuns pe pârtie, „înarmaţi” cu snowboarduri, cu o oră înainte ca aceasta să se deschidă, au fost câţiva liceeni clujeni.

„Pârtia e mai bună ca anul trecut, când erau pietre. Pare mai îngrijită. Am venit cu un grup de prieteni. Până acum ne place. Aşteptăm să se dea drumul la teleschi”, a spus Alin Sârb, în vârstă de 17 ani.

Pârtia are o lungime de de 765 metri, o diferenţă de nivel de 98 metri şi o înclinaţie medie a traseului de 14 grade. O urcare cu teleschiul costă 4 lei, iar închirierea unui echipament de schi complet costă 30 de lei.

Clujenii pot servi aici masa, un ceai cald sau un pahar de vin fiert. Pârtia beneficiază de un sistem de iluminat nocturn şi este deschisă între 10.00 şi 21.00.

Pârtia de la Mărişel, nefuncţională

De azi, se poate schia şi pe pârtia din staţiunea Muntele Băişorii. Pârtia e dotată cu nocturnă, iar teleschiul funcţionează zilnic, până la ora 17.00. O urcare pe pârtie costă 4 lei. Pârtia de la Mărişel şi cele două pârtii amenjate la Dângău Mare nu sunt încă practicabile, din cauza stratului mic de zăpadă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite