Se reanalizează ofertele pentru licitaţia tramvaielor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar al Clujului, Radu Moisin, a declarat, vineri, că a fost acceptată contestaţia în ce priveşte licitaţia care viza achiziţia tramvaielor în municipiu.

Decizia de reanalizare a ofertelor aparţine Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Cauza reanalizării ofertelor este faptul că, în cazul ofertei câştigătoare, o uşă de garnitură este simplă şi nu dublă. „Potrivit Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, licitaţia a fost anulată pentru că oferta a fost neconformă", a declarat Radu Moisin.

Iniţial, licitaţia a fost câştigată de o firmă din Polonia, care oferise un preţ de 6.400.000 de lei plus TVA pentru un tramvai. Primăria urma să achiziţioneze 10 - 12 tramvaie. Între oferta câştigătoare şi următoarea, diferenţa de preţ este de 250.000 de lei plus TVA pentru fiecare tramvai.

Primăria are trei opţiuni: să conteste decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, să anuleze licitaţia sau să ia în calcul semnarea contractului cu ofertantul de pe locul doi. Decizia se va lua în şedinţa de Consiliu Local de marţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite