Bechtel se pune în mişcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Autostrada Transilvania ar putea fi reluate în luna mai, conform unor furnizori ai constructorului american Bechtel, pe sectorul 3C, Suplacu de Barcău-Borş.

Purtătorul de cuvânt al Bechtel, Bogdan Sgârcitul, a refuzat să confirme, dar nici nu a informat informaţia. „În acest moment discutăm cu ministerul pentru începerea lucrărilor la sectorul 3C şi la extensiile Barcău-Nuşfalău şi Gilău-Nădăşel“, s-a mărginit el să spună. În condiţiile în care se vor relua lucrările, compania americană va fi nevoită să facă din nou angajari, după ce în primăvara acestui an a pus pe liber peste 800 de muncitori. „În acest moment mai avem în jur de 200-240 de angajaţi. În cazul în care începem lucrările o să facem, desigur, alte angajari“, a mai precizat Bogdan Sgârcitu.
Conform unor furnizori cu care Bechtel lucrează îndeaproape, lucrările ar urma să fie reluate în lune mai, pe sectorul Suplacu de Barcău-Borş.
Din Autostrada Transilvania, proiect demarat în 2004, au fost terminaţi până acum doar 50 de km, între Câmpia Turzii şi Cluj Vest (Gilău). Lucrările au fost sistate ultima dată în toamna anului trecut, imediat după inaugurarea tronsonului Turda-Câmpia Turzii, pentru că Guvernul nu a mai finanţat continuarea lucrărilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite