Se întoarce vara. Meteorologii anunţă vreme frumoasă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru acest sfârşit de săptămână meteorologii clujeni promit o vreme, în general frumoasă şi normală pentru această perioadă. Totuşi, în zonele de munte sunt posibile căderi de precipitaţii însoţite de descărcări electrice.

Pentru mâine, lucrătorii Centrului Regional Meteo Cluj prevăd o zi însorită. „Vremea va fi în general frumoasă. La munte, sunt posibile aversele de ploaie însoţite de descărcări electrice. Pentru duminică, aversele de ploaie se produce local şi în alte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26-29 grade Celsiul, în timp ce minimele se vor situa între 12-15 grade Celsius“, a precizat meteorologul Carol Pavai.

Potrivit specialistului, aşa-zisul „ciclon“ care s-a abădut asupra ţării a trecut, parţial, însă e posibil să revină săptămâna viitoare. „Despre disconfort termic nu poate fi vorba în acest sfârşit de săptămână. Pentru săptămâna viitoare se aşteaptă vreme frumoasă până la amiază, când se va cra o instabilitate însoţită de căderi de precipitaţii cu descărcări electrice. Totuşi, va fi o vreme caldă“, a arătat meteorologul.

Centrul Meteo Regional Cluj îşi desfăşoară activitatea de mai bine de 120 de ani şi este unul dintre cele mai bine dotate din ţară.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite