Se circulă fără probleme pe drumurile naţionale şi judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
adevarul.ro vă prezintă starea drumurilor din ţară
adevarul.ro vă prezintă starea drumurilor din ţară

Responsabili de la Regia Autonomă a Domeniului Public şi Privat Cluj au intervenit pe drumurile judeţene cu 19 tone de material antiderapant, dar nu s-au înregistrat probleme.

În ultimele 24 de ore, firmele de deszăpezire au intervenit cu cinci utilaje şi au împrăştiat 19 tone de material antiderapant. Nu există niciun drum pe care să se circule cu probleme, iar reprezentanţii autorităţilor judeţene spun că şi dacă vor apărea ninsori, echipajele sunt pregătite să intervină şi au la dispoziţie material antiderapant şi toate utilajele necesare. „Practic, în zona de munte în fiecare noapte un utilaj parcurge tot traseul. Dacă e zăpadă împrăştie material antiderapant, dar în judeţul Cluj încă nu au fost probleme. Nu există drumuri blocate sau circulaţie afectată", susţine Victor Popa, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj.

UPDATE

Directorul adjunct al RADJ, Dan Totelecam, a precizat în această dimineaţă că se circulă în condiţii de iarnă la Cluj, motiv pentru care şoferii trebuie să conducă prudent. „S-a împrăştiat material antiderapant şi în cursul acestei nopţi pe toate drumurile care necesitau acest lucru. Au fost câteva drumuri pe care s-a depus zăpadă şi am fost nevoiţi să acţionăm repede pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii normale“, a precizat Dan Totelecan,, directorul adjunct al RADJ. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite