Se caută „Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gala „10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii“
Gala „10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii“

Astăzi încep înscrierile pentru gala excelenţei elevilor clujeni, „10 pentru Cluj“. Elevii clujeni cu rezultate extraordinare se pot înscrie pentru cea de a treia ediţie a premiilor comunităţii, Gala „10 pentru Cluj - Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii“.

Înscrierile elevilor se pot face la registratura primăriei, pe strada Moţilor, sau la primăriile de cartier până la data de 18 noiembrie. Tinerii se pot înscrie la unul dintre cele zece domenii ale competiţiei, în secţiunea aferentă vârstei. Mai precis, tinerii pot participa la competiţia pentru Ambasador pentru Cluj, Social, Arte - ansambluri, Arte - individual, Sport de echipă, Sport individual, IT, Ştiinţe, Mediu sau Inovaţie. Pentru a permite egalitatea de şanse tinerilor elevi clujeni, competiţia este împărţită pe 3 secţiuni, în funcţie de vârstă: secţiunea A, pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, secţiunea B, pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani şi secţiunea C, pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 3-10 ani.

Profesorul anului, premiat la Gală

Cei mai merituoşi elevi vor fi premiaţi de municipalitate, împreună cu companiile implicate în proiect. Totodată, se va acorda şi Premiu de excelenţă unui cadru didactic la categoria „Formatorul anului“. Gala va avea loc în data de 14 decembrie 2011, la Casa de Cultură a Studenţilor, când tinerii desemnaţi câştigători vor fi premiaţi la cele 10 secţiuni ale competiţiei. Juriul concursului va fi format din reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, ai ONG-urilor şi ai sponsorilor concursului. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite