Se acordă 650 de burse sociale studentelor masterande

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un proiect coordonat de UBB şi cofinanţat cu fonduri europene oferă, în perioada 2011-2013, 650 de burse sociale studentelor masterande proveniet din familii modeste.

Studentele care urmează cursuri de master la UBB Cluj-Napoca şi care provin din familii modeste pot primi o bursă socială dacă depun un dosar din 1 septembrie până pe 15 septembrie la Institutul de Psihologie. Aceasta este posibil datorită proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: De la discriminare, la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, şi coordonat din partea UBB de către prof. univ. Dr. Adriana Băban, şef catedra de Psihologie.

Valoarea unei burse este de 333 de lei şi va fi virată lunar în contul beneficiarei, timp de 9 luni pe an, în perioada 2011-2013. Bursa se acordă studentelor a căror familie realizează pe ultimele trei luni un venit lunar net mediu pe membru al familiei mai mic decât 670 de lei.Venitul lunar net mediu al studentelor care au împlinit 26 de ani şi urmează studii de master la prima specializare/facultate se calculează luând în considerare doar veniturile personale ale acestora.

Bursă socială mai pot primi studentele masterande încadrate într-o formă de dizabilitate fizică sau cele orfane de ambii părinţi, celor care provin din casele de copii sau plasament familial şi care nu realizează venituri, dar şi cele care se află în evidenţa unităţilor medicale cu diagnostic de TBC, diabet, boli maligne, sindrom de malabsorbţie grave, insuficienţă renală cronică etc.

333 de lei pe an

Bursele se oferă în perioada octombrie 2011- iunie 2013. Suma de 333 de lei va fi virată lunar în contul beneficiarei, timp de 9 luni/an. Pentru anul 2011, bursele vor fi acordate în ordinea înscrierii, primelor 250 de persoane care au depus dosarul complet în acest an. Dosarul de înscriere se depune în perioada 1-15 septembrie 2011, la Institutul de Psihologie, situat pe strada Republicii nr. 37, în holul etajului 1. Pentru a afla care acte sunt solicitate, persoanele interesate pot intra pe site-ul www.rsf.uaic.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite