Scrisoarea demisionarului Sorin Apostu către clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Clujului, Sorin Apostu, a ajuns după gratii pentru luare de mită
Primarul Clujului, Sorin Apostu, a ajuns după gratii pentru luare de mită

Primarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu, arestat în noiembrie 2011 şi trimis în judecată pentru fapte de corupţie, şi-a dat demisia, miercuri, din funcţia pe care o deţinea în cadrul instituţiei. Odată cu demisia, Apostu le-a trimis şi o scrisoare clujenilor. Citeşte aici întreaga scrisoare.

„Dragi clujeni,

Astăzi îmi depun demisia din funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Mă despart de Dumneavoastră cu inima împăcată că am făcut tot ce am putut pentru a moderniza capitala Transilvaniei, pentru a face din Cluj-Napoca un exemplu de dezvoltare economică şi administrativă.

Alături de Dumneavoastră am construit imaginea unui oraş modern pe care întreaga Românie îl priveşte cu admiraţie. Regret enorm că nu am putut duce la bun sfârşit tot ceea ce mi-am propus, dar plec din funcţia de primar cu speranţa că veţi rămâne uniţi în jurul ideii de Cluj European şi cu convingerea că traseul ascendent al acestui minunat oraş nu mai poate fi oprit.

Cariera mea politică şi administrativă încetează astăzi. Voi aştepta ca justiţia să-şi urmeze cursul şi să îmi pot dovedi nevinovăţia. Doresc să mulţumesc colegilor din primărie şi tuturor cu care am lucrat întotdeauana cu gândul la binele şi dezvoltarea Clujului.

Voi rămâne mereu cu Clujul în suflet şi cu clujenii în inimă.

Cu respect, Sorin Apostu“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite