IT-işti de elită, şcoliţi la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brinel va organiza, la Cluj, o şcoală particulară de IT
Brinel va organiza, la Cluj, o şcoală particulară de IT

Compania Brinel lansează Școala de Excelentă ”Talent IT”, un proiect educațional unic în provincie, dedicat studenților care își doresc o carieră în domeniul IT&C. Realizat în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, ”Talent IT” reprezintă un proiect inovativ, implementat în urma unui parteneriat între mediul privat și cel universitar.

Brinel doreşte în acest fel să reducă diferenţele existente între conceptele teoretice predate în şcoala românească şi realităţile proiectelor IT din practică, implicând pentru susținerea studenţilor specialiști Brinel și reprezentanți ai partenerilor, cu o mare experiență în domeniu, dobândită în proiectele complexe derulate până în prezent la clienții din România.

”Talent IT este o școală special creată pentru tinerii talentați, ce le oferă acestora un cadru practic și stimulativ, prin care să-și poată dezvolta abilităţile, să fie mai aproape de ceea ce se cere la companiile care îi vor angaja. Potențialul IT al tinerilor din centrul universitar Cluj este foarte mare, ne dorim să contribuim la formarea viitorilor specialiști într-un mod performant, care să pună accent pe excelența în IT”, arată Marcel Borodi, CEO Brinel.


Spre deosebire de sistemul educațional clasic, Școala de Excelență ”Talent IT” se axează în proporție de 90% pe partea practică. În laboratorul din cadrul Universității Tehnice, dotat de compania BRINEL cu echipamentele necesare, studenții vor avea posibilitatea să dezvolte proiecte și aplicații IT, să participe la workshop-uri realizate în parteneriat cu lideri IT la nivel mondial (Microsoft, Oracle, HP, Cisco, Intel și alții) sau la concursul anual de inovație.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite