Cluj: Scandalul continuă! Iancu lansează un nou atac la adresa lui Paszkany şi Mureşan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Scandalul continuă! Iancu lansează un nou atac la adresa lui Paszkany şi Mureşan
Cluj: Scandalul continuă! Iancu lansează un nou atac la adresa lui Paszkany şi Mureşan

Patronul celor de la FC Timişoara, Marian Iancu, a început atacurile dure la adresa clubului CFR încă de joi, cu trei zile înainte de partida directă dintre ele două formaţii. Deşi s-a resemnat cu delegarea lui Marius Avram, fiul şefului CCA, pe care l-a acuzat în urmă cu câteva zile, că îi ajută pe cei de la CFR, Iancu i-a mai înţepat o dată pe clujeni

La fel cum se întâmplă în România înaintea fiecărui meci important, conducătorii de cluburi atacându-se şi acuzându-se de tot felul de lucruri necurate, Marian Iancu a început „execuţia” conducătorilor celor de la CFR. Acesta i-a atacat pe Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR, şi pe Iuliu Mureşan, mâna dreaptă a acestuia, că au relaţii la arbitrii şi delegările se fac numai pe placul lor.

„Cei de la CFR au primit sprijin din partea arbitrilor de foarte multe ori. Eu am insistat să se aducă arbitrii străni, dar nu înţeleg de ce domnii de la Cluj se împotrivesc acestui lucru. Cred că ar fi cazul să scape şi ei de suspiciuni şi să îi lase pe cei care arbitrează corect să conducă meciurile”, a spus acesta.

Văzând că replica din partea clujenilor întârzie să apară, „bossul” de pe Bega i-a mai înţepat o dată pe conducătorii de la CFR, pentru a tulbura şi mai mult apele înaintea meciului de mâine seară: „CFR este o echipă bună, care ne va crea probleme, mai ales că ei au şi o logistică bine dimensionată în toate direcţiile şi în toate felurile. Ce să mai zic de delegarea lui Avram? Nu comentez, tragem concluziile la final”, a spus, ironic, acesta.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite