Cluj: Scandalagii în miez de noapte. Poliţia a intervenit de trei ori pentru a-i despărţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Scandalagii în miez de noapte. Poliţia a intervenit de trei ori pentru a-i despărţi
Cluj: Scandalagii în miez de noapte. Poliţia a intervenit de trei ori pentru a-i despărţi

Doi bărbaţi din oraşul Câmpia Turzii, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, n-au avut somn azi-noapte şi au început să se certe, să spargă geamuri şi să deranjeze vecinii. Mai mult decât atât, unul dintre ei a vrut să incendieze locuinţa celuilalt. CITEŞTE ŞI Braşov: Infractorii fac legea în comuna Vulcan

Poliţiştii au fost sesizaţi de trei ori pentru a se deplasa pe strada Livezii din localitate, acolo unde, de fiecare dată, echipele de poliţie au intervenit prompt pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Prima dată, echipajul de poliţie a constatat că Petru Ţ., unul din cei doi scandalagii, aflat în stare de ebrietate, a reuşit să spargă unul dintre geamurile vecinului său, Aurel B. Câteva minute mai târziu, după ce poliţiştii au plecat, acesta a vrut să se răzbune şi a lovit cu o bâtă maşina lui Petru Ţ. Fiica sa a chemat din nou oamenii legii, care au constatat că proprietarul locuinţei cu geamuri sparte a distrus geamurile laterale ale autoturismului şi parbrizul acesteia.

Din nou, poliţiştii au plecat după aplanarea conflictului, însă au fost solicitaţi a treia oară, în jurul orei 01.55, tocmai de Aurel B., care s-a plâns că Petru Ţ. provoacă în continuare scandal şi îi sparge geamurile locuinţei. Deplasându-se la faţa locului, agenţii au constatat faptul că cei doi vecini sunt în stare avansată  de ebrietate, fiind invitaţi la sediul poliţiei a doua zi.

La ora 03.40, însă, un apel a anunţat izbucnirea unui incendiu pe strada Livezii, unde ardea o căpiţă de fân. De această dată, alături de poliţişti au intervenit şi pompierii, descoperind că Petru Ţ., folosind un recipient cu benzină, a incendiat uşa de acces în locuinţa lui Aurel B.

Cele două persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări, împotriva lor fiind luată măsura reţinerii pentru 24 ore pentru comiterea infracţiunii de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mâine vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite