Scandal monstru la "U" Cluj! Claudiu Niculescu poate demisiona azi după ce a fost făcut praf de Anamaria Prodan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan
Ana Maria Prodan

Situaţie incredibilă la echipa "şepcilor roşii"! Înfrângerea cu 6-2 la Pandurii a născut un conflict presărat cu jigniri şi ameninţări, iar tehnicianul Claudiu Niculescu ar putea pleca chiar azi, după doar e etapă, în urma declaraţiilor umilitoare ale soţiei lui Reghecampf!

Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Cluj, primul meci al noului sezon de Liga I, s-a încheiat cu un incredibil 6-2 pentru gorjeni, iar conducerea ardelenilor a luat foc după această umilinţă. Deşi abia a început campionatul, Anamaria Prodan, preşedintele "studenţilor", s-a dezlănţuit la adresa lui Claudiu Niculescu şi a transformat eşecul de pe teren, într-un bâlci în presă.

Claudiu: "Aici nu e reality-show"

Prima a "mutat" soţia lui Laurenţiu Reghecampf, care a spus că echipa e pregătită mai slab ca la Liga a III-a şi că va face scandal în vestiarul jucătorilor. La aceste declaraţii, antrenorul Claudiu Niculescu a ironizat-o pe Prodanca într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, spunând că el are 20 de ani în fotbal, iar fotbalul nu e "Tezaur folcloric" sau reality-show.

"Nu i-a rămas nimic în cap după 20 de ani de fotbal"

Atât i-a trebuit acesteia, care a pornit un atac incredibil la adresa tehnicianului. "Îmi pare rău de Claudiu Niculescu. Degeaba are 20 de ani în fotbal, se vede că nu i-a rămas nimic în cap. Orice conducător poate să-şi critice echipa, dar antrenorul nu are cum să judece conducătorul. Am criticat echipa pentru că acesta e adevărul. Au fost jalnici. Din păcate, a văzut o ţară întreagă ceea ce am văzut şi eu", a început tirul acuzaţiilor Ana Maria Prodan.

"Niculescu doar pune jaloane pe teren"

Preşedintele Universităţii Cluj a continuat spunând despre Niculescu că nu el e antrenorul principal al echipei, ci Emil Ursu. "Eu nu pot să mă supăr pe Niculescu deoarece nu este antrenorul principal al echipei chiar dacă are aceste aspiraţii. Nu poţi să antrenezi sau să faci comentarii când nu ai licenţă Pro. Poţi, în schimb, să ajuţi antrenorul principal, să pui jaloane, dacă la asta te pricepi. Este frumos să-ţi doreşti să conduci o firmă uriaşă, dar fără studii, nu ai cum s-o faci", a spus Anamaria Prodan.

"Doar eu pot vorbi la TV, el nu are nici şcoală"

După consideraţiile tehnico-tactice făcute asupra activităţii lui Claudiu Niculescu, Anamaria Prodan a încheiat spunând că doar ea trebuie să vorbească în presă. "Cred că este mai bine să mă lase pe mine să vorbesc, deoarece am 40 de ani în TV, pentru că acolo m-am născut, şi destui în fotbal. Pe Niculescu nu îl recomandă rezultatele şi dacă nici şcoală nu are, este greu să vorbească".

Fanii sunt de partea lui "Clau-gol", care vrea să demisioneze


Având susţinerea suporterilor lui "U" Cluj, care au anunţat că sunt sută la sută de partea lui în acest conflict, Claudiu Niculescu e hotărât să nu cedeze în faţa "Prodancei". Antrenorul nu vrea să se prezinte azi la şedinţa convocată de Ana Maria Prodan şi, mai mult, e hotărât să-şi dea demisia dacă aceasta nu-şi retrage declaraţiile, mai ales că tehnicianul nu e mulţumit nici de lotul pe care-l are la dispoziţie, unul încropit pe ultima sută de metri înainte de începerea campionatului şi cu care are mari şanse să retrogradeze în acest sezon.

Ionuţ Chirilă şi Contra, variante de antrenor


Anamaria Prodan e pregătită în cazul în care Niculescu va renunţa. Soţia lui Reghecampf are deja două nume pe listă, cel mai aproape de a fi numit antrnenor la "U" Cluj fiind Ionuţ Chirilă, care n-a mai pregătit o formaţie din Liga I de 4 ani. Varianta de rezervă e Cosmin Contra, care n-a mai antrenat nici el pe nimeni după despărţirea de Poli Timişoara. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite