Scandal la ţară: un bărbat băut a dat foc unui grajd cu animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Cluj, care este principalul suspect că a incendiat un grajd cu animale din comuna Floreşti sâmbătă, a fost arestat azi de instanţa de judecată. Potrivit poliţiştilor, acesta se certase cu proprietarul grajdului pe fondul consumului de alcool şi ulterior a provocat incendiul.

Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 19.00, că un incendiu a izbucnit pe raza comunei Floreşti, de lângă Cluj-Napoca, la un grajd. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti şi o echipă de intervenţie din cadrul I.S.U. Cluj care a încercat să stingă incendiul. Din cercetările efectuate anchetatorii au stabilit că incendiul a fost provocat, principalul suspect de comiterea faptei fiind H. Arpad, de 46 ani, din Săvădisla. Acesta a avut o dispută cu proprietarul grajdului, în urma căreia, pe fondul consumului de alcool, a declanşat incendiul, după care a fugit de la faţa locului.

În cele din urmă acesta a fost găsit de oamenii legii, bărbatul fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, distrugere calificată şi rele tratamente faţă de animale. A fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de acesta, iar instanţa a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o durată de 29 de zile.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite