Scandal la Cluj. MM Stoica, înjurat după ce a desfiinţat pur şi simplu pe CFR. "În Cluj există o singură echipă: Universitatea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a creat un adevărat scandal la Cluj, imediat după meciul din Supercupa României, pierdut de formaţia sa la loviturile de departajare. Acesta a acuzat dur practicile CFR-ului şi l-a desfiinţat pe centralul partidei, Marius Avram

Mihai Stoica a fost un pachet de nervi după partida în urma căreia CFR şi-a adjudecat cel de-al treilea trofeu al anului. Acesta a acuzat dur arbitrajul lui Marius Avram, despre care a spus că "nu are coloană vertebrală" şi a vorbit în termeni duri despre felul în care consideră el că CFR a cuceit trofeele în ultimii ani.

"Ce s-a întâmplat la acest joc nu este noutate. Anul trecut, CFR Cluj a câştigat Supercupa României în urma unui arbitraj odios al arbitrului Georgian Ionescu. Anul acesta, odrasla şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor nu s-a deosebit cu nimic, am crezut că are coloană vertebrală, dar nu are. Nu este posibil ca jucătorul gazdelor Culio să-l calce direct pe gleznă pe Neaga şi să nu se dea cartonaş roşu. Apoi, Gabi Mureşan face henţ chiar în faţa arbitrului, după care şutează cu mingea în tribună după fluierul arbitrului, iar acesta nu-i dă al doilea cartonaş galben.

Supercupa a fost câştigată total nemeritat. Voi proba acuzele mele. Mă gândesc să mă retrag din acest fotbal. CFR Cluj a câştigat şi campionatul cum l-a câştigat. A împrumutat jucători la alte echipe. Să vedem ce va face în grupele Ligii Campionilor., unde va trebui să reprezinte această ţară scumpă şi dragă. Sunt sigur că ei fiind supe super super campionii, vor face 18 puncte. Am pierdut a doua Supercupă din cauza arbitrilor", a atacat acesta.

De asemenea, Stoica a declarat că este păcat ca în Cluj să existe o asemenea echipă precum CFR: "Astfel de echipe nu au ce să caute în fotbal. Astfel de practici nu fac cinste sportului şi în niciun caz Clujului. De fapt, în Cluj există o singură echipă şi aceasta se numeşte Universitatea. Este strigător la cer ce au putut să ne facă şi în această seară. Voi aduce dovezi să vedeţi cu toţii cum câştigă CFR titluri, cupe şi supercupe", a tunat acesta.

Apoi, în momentul în care încerca să ia loc în maşina care-l aştepta în curtea stadionului, acesta a fost înjurat de un fan ceferist, supărat pentru declaraţiile lui Stoica: "Mă, eşti un gunoi, dispari de aici", a urlat fanul, moment în care MM şi-a ieşit din nou în fire şi a acuzat cei doi poliţişti prezenţi la faţa locului: "E nevoie să fiu înjurat şi atacat cu pietre să vă sesizaţi şi voi? Cum puteţi să priviţi indolenţi cum mă înjură ăsta? Ar trebui să vă fie jenă", le-a reproşat Stoica oamenilor legii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite