Scandal general într-un bar din Cluj. Clienţii s-au luat la bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal a avut loc aseară, în jurul orei 19.00, într-un bar din cartierul clujean Mărăşti. Totul s-a finalizat cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Pumni, picioare, leziuni multiple. Până la intervenţia poliţiştilor, în urma bătăii generale între clienţii barului, care nu e decât o cârciumă de pe strada Dâmboviţei, doi bărbaţi de 36, respectiv 44 de ani au fost agresaţi de alţi doi indivizi „fără un motiv întemeiat, fiindu-le aplicate mai multe lovituri, producându-le victimelor leziuni multiple la nivelul capului, fiind necesară acordarea de asistenţă medicală de urgenţă“, potrivit raportului.

După comiterea faptei, agresorii au părăsit localul, iar unul dintre ei a fost identificat în incinta unui alt local public. Acesta a fost condus la sediul poliţiei de către un echipaj de jandarmi pentru continuarea cercetărilor. Al doilea infractor nu a fost identificat.

Diagnosticele stabilite de cadrele medicale în ceea ce îi priveşte pe cei doi bărbaţi care au fost agresaţi, au fost prezentate medicului de serviciu din cadrul IML Cluj care a concluzionat că leziunile ambelor victime vor necesita spre vindecare un număr de 30-58 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite