Bakary Sare a fost pus la zid de Costa: „Eu nu te mai antrenez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au ratat transferul lui Gabi Mureşan în China, conducătorii CFR-ului s-au reorientat şi fac tot posibilul pentru a scăpa de Bakary Sare. Acesta nu va mai fi primit la antrenamente

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Bakary Sare, nu va mai fi primit la antrenamentele lui Jorge Costa. „Deşi în alte situaţii jucătorul ar fi primit o simplă amendă, animalul“ i-a transmis fotbalistului care nu s-a trezit şi a pierdut avionul care pleca în cel de-al doilea cantonament că nu poate accepta un asemenea comportament: „Cu siguranţă nu se va mai antrena cu noi. Am nişte principii în ceea ce priveşte disciplina peste care nu pot să trec.

Fiecare dintre noi are probleme, suntem oameni şi le putem înţelege, dar o astfel de lipsă de profesionalism este de neacceptat. Nu le cer decât ca o oră şi jumătate la antrenament să se concentreze şi să dea totul“, a spus acesta.

Bakary Sare a intrat în dizgraţia conducerii şi datorită faptului că şi-ar fi cerut restanţele salariale. Conducerea nu l-a mai plătit de două luni şi ivorianul a protestat, motiv pentru care nu va mai fi reprimit în lotul pregătit de Jorge Costa.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite