Sărbătoare cu VIP-uri internaţionale. Haddaway şi In-Grid concertează la Turda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cei mai în vogă muzicieni ai anilor `90, americanul Haddaway, devenit celebru prin hitul „What is Love“ (lansat în 1992), va susţine, în această seară un recital în Turda cu ocazia Zilelor Oraşului. Mâine, turdenii vor fredona hitul „Tu Es Foutu“, alături de In-Grid.

Turdenii sărbătoresc în acest weekend Zilele Municipiului. Pe scenă vor urca nume precum celebrul Haddaway, italianca In-Grid, Taxi, Viţa de Vie, Horia Brenciu sau Smiley.

Unul din cei mai în vogă muzicieni ai anilor `90, americanul Haddaway, devenit celebru prin hitul „What is Love“ (lansat în 1992), va susţine, sâmbătă, un recital în Turda cu ocazia Zilelor Oraşului. Concertul se va defăşura cu începere de la ora 21.00. În deschidere vor cânta Şuie Paparude şi Taxi.

Duminică, în ultima zi din cadrul concertelor dedicate Zilelor Oraşului Turda, invitatul cap de afiş al serii este interpreta itialiană In-Grid, cunoscută în lumea showbiz-ului pentru piese precum „Tu Es Foutu“ sau „In-tango“. Artista va intra în scenă la ora 21.00, după recitalurile pe care le vor susţine Smiley şi Horia Brenciu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite