Cluj: Sărbătoare la "U" - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Sărbătoare la "U" - revista presei locale
Cluj: Sărbătoare la "U" - revista presei locale

Ziarele locale scrius astăzi despre sărbătoarea prilejuită de împlinirea a 90 de ani de existenţă a clubului Universitatea, precum şi despre locurile de muncă oferite la Cluj.

“U” nu este un club sportiv, e o idee de a exista pe acest pământ transilvănean”. În acest sfârşit de săptămână, clubul Universitatea sărbătoreşte împlinirea a 90 de ani de la înfiinţare. Manifestările încep la Casa de Cultură a Studenţilor şi continuă pe platoul Sălii Sporturilor. Cel care a realizat prima monografie completă a unui club din România, istoricul Gheorghe Bodea, a dezvăluit, pentru Ziua de Cluj, de ce “U” are suflet, dar şi câteva din momentele care au definit istoria “studenţilor”.

Aproape 600 de locuri de muncă vacante la Cluj. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj a organizat la Casa de Cultură a Studenţilor o bursă a locurilor de muncă disponibile în acest moment în judeţul Cluj.
Zecile de firme prezente au oferit celor interesaţi aproape 600 de locuri de muncă vacante, majoritatea în domeniul serviciilor şi vânzărilor. Din păcate, ca şi în alţi ani, numărul locurilor de muncă pentru absolvenţii de studii superioare este foarte redus, în ciuda faptului că, la nivel naţional, această bursă a fost dedicată tocmai absolvenţilor. Pe larg, în Făclia de Cluj.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite