Şapte ţigani sunt urmăriţi penal după scandalul monstru dintre clanuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spiritele s-au calmat doar la intervenţia mascaţilor
Spiritele s-au calmat doar la intervenţia mascaţilor

Poliţiştii au pus sub urmărire penală şapte persoane care au participat la scandalul petrecut ieri, într-un sat din judeţul Cluj, unde mai multe case au fost devastate. Acuzaţii sunt urmăriţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea liniştii publice.

Citeşte şi Scandal între clanurile de ţigani din Cluj: mai multe case au fost devastate (FOTO)

Scandalul de proporţii a început ieri dimineaţă în localitatea clujeană Suceagu. În altercaţie au fost implicate două clanuri ţigăneşti, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a calma spiritele. Aproximativ 30 de ţigani din localitatea Floreşti au năvălit în casele celor din satul Suceagu, în căutarea lui pe Albert Miko, pentru a se răzbuna pe faptul că acesta ar fi bătut-o pe fiica lui Florin Filip, şeful clanului floreştean.

Şapte case au fost devastate, fiinduţle sparte geamurile, iar unele familii au rămas şi fără mobilă, aceasta fiind distrusă cu bâtele de către gruparea floreşteană. Localnicii acuză că au fost şi jefuiţi de clanul lui Filip.

„Poliţiştii au constatat că au fost distruse geamurile a şapte imobile din comunitate, uşi de acces în locuinţe, precum şi unele bunuri din interiorul locuinţelor. De asemenea, două persoane implicate în scandal au fost transportate la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale. În stradă se aflau restul membrilor celor două familii care se acuzau reciproc de provocarea şi participarea la scandal”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite