Şantaj sexual la Dej

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani din municipiul Dej a fost arestat, pentru că a şantajat mai multe persoane cu sume cuprinse între 4.000 şi 7.000 de euro, ameninţându-i cu publicarea unor imgini sexuale compromiţătoare cu două minore, de 15 şi 16 ani.

Bărbatul a fost arestat de Judecătoria Dej pentru şantaj, după ce a fost prins în flagrant primind o mie de euro de la o persoană pe care o ameninţa că va face publice imagini compromiţătoare de natură sexuală.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Cluj, vineri, ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de lucrători din cadrul Poliţiei Dej, s-a reuşit prinderea în flagrant a unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiu, în timp ce primea de la o persoană suma de o mie de euro, pentru a nu face publice imagini compromiţătoare de natură sexuală.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspectul, împreună cu două minore de 16 ani şi respectiv 15 ani, în perioda februarie-iunie 2010, prin ameninţarea cu expunerea publică a unor imagini compromiţătoare care relevau acte de natura sexuală, a estorcat sistematic mai multe persoane de pe raza municipiului Dej, cu sume cuprinse între 4.000 de euro şi 7.000 de euro", se arată în comunicat.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj şi au dispus reţinerea pentru 24 ore a bărbatului.
În urma probatoriului administrat, Judecătoria Dej a emis, sâmbătă, pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru de 29 zile.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale desfăşurată de suspecţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite