Samantha Fox, Goombay Dance Band şi Genesis Classic cântă la Zilele Turzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de mii de persoane sunt aşteptate la finalul lunii august la Zilele Turzii, care vor avea loc între 26 şi 28 august. Pe listele artiştilor care vor concerta în faţa publicului turdean se regăsesc mai multe legende ale muzicii din anii 80.

Vineri, în prima zi a evenimentului, pe scena din Turda va urca nimeni alta decât Samantha Fox, interpreta celebrului hit din anii 80 "Touch me".



Sâmbătă, în a doua zi a Zilelor Turzii pe scena din centrul oraşului va răsuna "Sun of Jamaica", hit-ul celor de la Goombay Dance Band, care vor poposi pentru prima oară în oraşul de pe malul Arieşului.



Duminică, 28 august, piesele Genesis, fosta trupă la care a activat şi Phil Collins, vor răsuna în interpretarea Genesis Classic şi a lui Ray Wilson.



"Artiştii au avut solicitări rezonabile. Toţi au cerut cazare la hoteluri de 5 stele. Cei de la Genesis Classic au cerut câte 4 prosoape albe pentru fiecare dintre cei 10 membri care vor urca pe scenă. Au mai cerut şi foarte multă apă şi două feluri de mâncăruri vegetariene", a declarat Horea Marc, din partea MSA Advertising, firma de publicitate care organizează evenimentul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite