SUPER OFERTĂ 47 de euro, cea mai ieftină vacanţă în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii îşi pot alege la Târgul de Turism „Touristica” sejururi pentru toate buzunarele. Bulgaria este cea mai ieftină destinaţie turistică vândută la târg. O vacanţă de şapte zile, la un hotel de două stele costă începând cu 47 de euro.

Bulgaria şi Turcia sunt cele mai căutate destinaţii la Târgul de Turism „Touristica”, eveniment ce se desfăşoară la Polus Center din Cluj, până în această seară, la ora 22.00. Condiţiile bune, la preţuri cât mai mici, dar şi reducerile substanţiale pe perioada târgului le fac cu ochii clujenilor care vor să-şi contracteze din timp un pachet turistic.

„Având în vedere situaţia din Tunisia şi Egipt, şi clujenii caută destinaţii cât mai sigure. Turcia şi Bulgaria se caută acum cel mai bine. Bulgaria se caută pentru că e mai aproape de România, se merge cu maşina, pe aceaşi bani, însă în condiţii mult mai bune”, a explicat Mădălina Avram, consultant în turism  la Universal Turism.

All inclusive, cu 140 de euro


O vacanţă de şapte nopţi în staţiunea bulgară Nisipurile de Aur, într-un hotel de două stele costă 47 de euro. La acest preţ ajungeţi doar dacă alegeţi să mergeţi în vacanţă până pe 15 iunie şi doar dacă contractaţi sejurul în perioada târgului.

Cei care doresc, însă, o vacanţă de şapte nopţi, la un hotel de trei stele, în regim all inclusive, pot plăti începând cu 120 de euro.

„Clujenii sunt cam comozi. Vor vacanţe la hoteluri de 4 – 5 stele, în regim all inclusive, cu avion din Cluj. Se caută şi vacanţele cu transport individual, în Bulgaria de pildă, însă tot all inclusive”, a mai spus Mădălina Avram. Şi pachetele turistice din Muntenegru au preţuri atrăgătoare.

Un sejur de şapte nopţi, la un hotel de trei stele, fără masă, în perioada 03 mai – 14 iunie costă 99 de euro.

Vacanţe la ţară

Nici hotelierii români nu se lasă mai prejos şi au venit în cadrul târgului cu o ofertă demnă de luat în calcul, în cadrul programului „Vacanţe la ţară”, demarat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Cinci nopţi de cazare, cu mic dejun, întro pensiune cotată cu două margarete costă pentru perioada martie – 15 iunie 150 de lei, pe când preţul aceloraşi servicii într-o pensiune de trei margarete ajunge la 195 de lei.

Printre cele mai cunoscute destinaţii turistice înscrise în program se regăsesc Băile Felix, Băile 1 Mai, Bran, Prejmer, Botiza, Moldoviţa, Neptun, Mangalia, Eforie Nord sau

Preţuri la pachetele turistice
Mallorca                             2 stele, demipensiune, avion        389 euro
Cipru                                  3 stele, demipensiune, avion        369 euro
Croatia                                4 stele, demipensiune, avion        679 euro
Creta                                   3 stele, all inclusive, avion           339  euro
Antalya                               4 stele, all inclusive, avion           429 euro
Republica Dominicană        5 stele, all inclusive, avion           2500 euro

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite