STUDENŢII AU TALENT Câinele care dansează a făcut furori la Cluj (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O medicinistă de la Veterinară şi-a antrenat câinele pentru a dansa în ring pentru noul concurs de campus de la Cluj-Napoca. Prima ediţie a concursului, inspirată din deja bine cunoscutul „Românii au talent“, a avut loc aseară, pe strada Piezişă, din campusul Hasdeu.

Unii au dansat pe muzică populară ori s-au prezentat cu un număr de streetdance, majoritatea au cântat, însă aproape toţi din cei 18 înscrişi au fost trimişi de juriu în finală. Studenţii din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca au organizat aseară, în clubul Ring, prima ediţie a competiţiei.

Dans în două labe

Evenimentul a fost un succes, ţinând cont de reacţia publicului. Cei prezenţi au fost ridicaţi în picioare, însă, de o studentă care a prezentat un număr nemaiîntâlnit şi neaşteptat: a dansat cu un câine. Iulia Lazăr, studentă în anul VI la medicină veterinară din cadrul USAMV, e pasionată de dresaj canin. Nu a mai participat la concursuri, însă după ce a reuşit să facă cu Bailey, patrupedul său de doi ani jumate din rasa Beagle, mulţi au îndemnat-o să o facă. Practic, Iulia a dansat cu câinele, care stătea uneori singur în două labe pentru câteva secunde. „Am pregătit acest număr de pe o zi pe alta, dar Bailey e pregătită, de mai bine de trei luni lucrez cu ea“, a spus Iulia. Câinele nu a fost deranjat de muzica din boxe, dar nici de „galeria“ făcută de public. În club s-au strâns circa două sute de persoane.

Juriul format din interpretul Cătălin Marian, instructoarea de dans Noemi Kallo, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Studenţeşti din USAMV, Bogdan Moldovan şi profesorii universitari Loredana Suciu şi Teodora Florian nu au ezitat şi i-au dat un „Da“ Iuliei şi câinelui, după modelul concursului „Românii au talent“, astfel că ea va putea fi revăzută în finală. Studenţii vor să mai organizeze patru, cinci ediţii, mai ales că şi publicul a cerut-o. „Mi-a plăcut tare mult, mai ales numărul cu câinele“, a spus Izabela Rigo, o studentă din cadrul aceleiaşi universităţi, aflată printre spectatori. Premiul cel mare este de 500 de euro.

Ce „talente“ mai au studenţii

Pe ringul clubului, folosit ca scenă azi-noapte, au urcat 18 studenţi dornici să-şi pună în valoare talentele. Majoritatea au interpretat melodii cunoscute în limba engleză şi italiană, iar doi tineri au dansat pe muzică populară într-un mod profesionist, în aplauzele publicului. O altă studentă a cântat la nai, acompaniată de mama sa, dar au fost şi numere de dans modern sau chiar aerobic.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite