STOP VOT! Clujenii şi-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujul îşi caută medicii de cinci stele
Clujul îşi caută medicii de cinci stele

Începând de luni, 7 noiembrie, puteţi afla poveştile de viaţă ale celor mai iubiţi cinci medici din Cluj. Clasamentul final va fi stabilit de cititorii care au votat pe cluj.adevarul.ro, de un juriu de specialitate şi de redacţia „Adevărul", fiecare având un procent de 33% din valoarea votul final.

Cei mai mulţi cititori au votat cu sufletul şi au scris mesaje emoţionante despre medicii pe care îi preţuiesc. Cel mai votat medic de către cei 16.776 de cititori care și-au exprimat opțiunea a fost conf. Dr. Alexandru Irimie, specialitatea chirurgie oncologică şi ginecologie oncologică, managerul Institutului Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuţă" din Cluj-Napoca.

Un loc important în preferinţele cititorilor îl ocupă și prof. dr. Nicolae Hâncu, specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice. Un alt medic foarte votat este prof. dr. Dumitru Zdrenghea, cardiolog la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj.

Următorii doi medici în Top 5 alcătuit de cititori sunt dr. Radu Motocu, chirurg la Clinica Chirurgie I și dr. Cristian Ursu de la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj.

Alături de clujeni, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care Clujul se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate, din care fac parte prof. dr. Mircea Bârsan, de la Institutul Inimii, preşedintele Colegiului Medicilor Cluj, dr. Cristiana Ciortea, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, dr. Dorina Duma, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, şi Anca Labuneţ, directorul Societăţii Române de Cancer Cluj-Napoca.

Începând de luni, 7 noiembrie, veți putea citi poveștile de viață ale celor cinci medici din Top 5 medicicu care Clujul se mândrește. Cei cinci medici vor fi desemnați, în proporție de câte 33%, de cititori, de juriul de specialitate și de redacția „Adevărul".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite