Cluj: SONDAJ Cititorii „Adevărul“ vor pedepsirea „ucigaşului cu Porsche“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: SONDAJ Cititorii „Adevărul“ vor pedepsirea „ucigaşului cu Porsche“
Cluj: SONDAJ Cititorii „Adevărul“ vor pedepsirea „ucigaşului cu Porsche“

Cititorii site-ului „Adevărul“ şi-au exprimat îndoiala că Gabriel Hilote, autorul accidentului de luni seara de lângă hotelul „Napoca“ din Cluj-Napoca, va fi pedepsit pe măsura faptei sale.

Citeşte şi
Victimele „ucigaşului cu Porsche“, înmormântate împreună
Şoferul criminal de la „Napoca“, arestat pentru 29 de zile
Prima pedeapsă pentru ucigaşul cu Porsche: cel puţin cinci zile după gratii

Galerii foto
Doi morţi şi un rănit lângă Hotelul „Napoca“
Victimele accidentului, plânse de colegi şi rude

„Pariem că scapă? Aşa cum au scăpat atâţia. O să iasă doar cu un an doi la vreo puşcărie cu regim special (Bamboo în loc de sală de mese, piţipoance în loc de gardieni) şi va fi eliberat după trei zile pentru bună purtare. Păcat că nu a intrat sub un camion. De preferabil un TIR de 10 tone“, spune „dan“, completat de „george“: „Un alt nemernic, care este convins că având bani poate încălca legile. Şi beat, şi pe contrasens... Dacă ar fi crăpat el, nici o pagubă, dar aşa a luat viaţa unor persoane nevinovate. Cum îşi arogă el - ca şi alţii în situaţii similare - dreptul de a lua viaţa unui copil?“. „Oricare ar fi pedeapsa dată de către Justiţia română - daca va fi - nu va fi de ajuns pentru gestul său criminal. Se va da, poate, vina pe alcool, ca şi cum nefericitele victime i l-ar fi turnat pe gât. Sperăm să se facă măcar dreptatea pe care o prevăd legile în vigoare“, îşi exprimă cititorul nostru speranţa.

„Are de unde da“

„E atât de frustrant, până la urmă, tot... Familia e distrusă, individul iese de la răcoare după ce se liniştesc apele şi înfundă gura soţiei vaduve, dacă scapă, cu un apartament, că are de unde da", consideră „ elena“. De asemenea, „xmen“ e de părere că Gabriel Hilote nu va fi pedepsit: „E foame mare de bani la domnii judecători şi aşa va scăpa şi acest asasin al unei famili, cu doi ani de suspendare, că doar banul e ochiul dracului şi pentru preotul Dinu Criste, mare om de afaceri, slujitor al biserici şi apărător al criminalului din Porsche“.

image

Gabriel Hilote şi-a ascuns chipul pe holurile Judecătoriei Cluj-Napoca

„Se circulă ca pe Autostradă“

Cititorii noştri acuză şi faptul că zona în care a avut loc cumplitul accident îi îmbie pe şoferi să apese pedala de acceleraţie până la fund şi astfel favorizează apariţia unor astfel de tragedii. „În Grigorescu se circulă permanent ca pe Autostradă. E plin de cretini cu creierii-n călcâie, că în cap nu cred că îi au, care apasă pedala de acceleraţie fără să ţina cont de nimic. Este o scenă constantă a unor mini-măceluri de acest gen", spune „dana“, completată de „ntf“: „Frecventez des zona. Rar se întâmplă să am mai puţin de 120km/h .Am trecut pe acolo la câteva minute după accident. Era măcel“. Vezi aici imagini de la locul accidentului.

Două persoane - Nicolae Dragoste şi fiica acestuia, Ioana Dragoste, şi-au pierdut viaţa luni seară în accidentul comis de omul de afaceri Gabriel Hilote. Mama fetiţei, Dorina Dragoste, se zbate între viaţă şi moarte.  
Citeşte aici totul despre accidentul de lângă hotelul „Napoca“

Mai citeşte
Autorul cumplitului accident de aseară este un prosper om de afaceri
Victimele tragicului accident de aseară, plânse de colegi şi vecini
A treia victimă a ucigaşului cu Porsche e în comă de gradul III
Baschetul clujean, în doliu după moartea Ioanei Dragoste
„Mi-a ars sufletul”. Maria Dragoste este răvăşită după ce ucigaşul cu Porsche i-a distrus familia

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite