ŞOCANT Mai mulţi tineri din Turda se dau în spectacol pe internet drogându-se cu prenadez (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au filmat în timp ce trăgeau din pungi. Foto: captură Youtube
Tinerii s-au filmat în timp ce trăgeau din pungi. Foto: captură Youtube

O serie de filmuleţe şocante au apărut, ieri, pe internet, în care se poate urmări cum mai mulţi tineri se droghează cu prenadez. În înregistrări se vede cum aceştia trag din pungi umplute cu substanţa toxică.

„Copii fără viitor din Turda“ sunt singurele explicaţii care însoţesc imaginile şocante postate pe site-ul de videosharing Youtube. Din filmuleţe reiese cum tinerii trag din pungi umplute cu substanţa vâscoasă şi se droghează de-a dreptul. Incredibil e faptul că atunci când prenadezul din pungi se usucă, adolescenţii le umplu din nou.

Protecţia Copilului nu poate interveni până în momentul în care nu se depune o sesizare. „În primul rând trebuie să se facă o plângere. Doar apoi se poate interveni, să se vadă despre ce e vorba, în ce situaţie sunt copiii. De asemenea se anunţă familia, se discută cu aceştia şi se stabilişte dacă se impune măsura de protecţie“, ne-a declarat Nicoleta Molnar, şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj. De asemenea, tinerii trebuie să fie minori pentru a se putea lua măsuri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite