UPDATE Şmecher de Cluj: A parcat în uşa magazinului, a condus pe trotuar şi a întors pe sens interzis (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Audiul a stat pe trotuar mai bine de 5 minute
Audiul a stat pe trotuar mai bine de 5 minute

Un clujean şi-a parcat maşina Audi A8 în faţa centrului comercial Sora din Cluj-Napoca, timp în care a intrat în supermarket pentru a-şi lua ţigări. Apoi a demarat pe trotuar printre oameni şi a întors pe contrasens. Evenimentul s-a întâmplat vineri după-amiaza, sub privirile uimite a zeci de persoane.

Fără nicio reţinere, tânărul a intrat cu maşina în mulţime, zona fiind foarte circulată, după care s-a dat jos, a blocat uşile şi a intrat în Sora. A ieşit după 5 minute cu un pachet de ţigări în mână, urcându-se mai apoi în bolid. Fără a se uita în stânga şi în dreapta, a accelerat şi a demarat, mergând pe trotuar, printre oameni, câţiva zeci de metri. Potrivit unor surse din cadrul poliţiei clujene, maşina este cumpărată în leasing prin BT Leasing Transilvania şi aparţine firmei MAT Plast Construct.

Deoarece nesimţirea nu a fost destul de mare cât timp şi-a lăsat maşina în faţa centrului comercial, clujeanul a mai încălcat de două ori legea. A ieşit de pe trotuar accelerând, trecând linia continuă şi pornind pe sens interzis, mai exact banda de circulaţie rezervată autobuzelor şi troleibuzelor. A mers astfel alţi câţiva zeci de metri, după care a intrat pe străduţa Bolyai Janos.

Tânărul conducea un Audi A8, cu numărul de înmatriculare CJ 12 FGE. Video: Mihai Hendea

UPDATE Poliţia îl va urmări

Chiar dacă nu îl pot sancţiona pe şmecherul de Cluj pentru că a încălcat legea de trei ori, deoarece aparatul cu care s-a filmat nu e omologat, poliţiştii susţin că îl vor urmări pe tânăr. „Sunt foarte mulţi care cred că dacă au o maşină mai deosebită pot face orice şi se cred buricul Pământului”, ne-a spus Sorin Precup, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj. Oamenii legii au analizat filmarea şi au concluzionat că şoferul a încălcat legea de trei ori. În total, acesta ar trebui să primească şase puncte de amendă şi şase de penalizare, câte două pentru fiecare infracţiune: oprire pe trotuar, întoarcere neregulamentară şi circulaţia pe sens interzis.

UPDATE 2: Şmecherul de Cluj a fost săltat şi dus la Poliţie în cătuşe

Citeşte şi Şmecherul de Cluj care a circulat pe trotuar, „bazat” pe internet (GALERIE FOTO)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite