SERIAL Viaţa cu salariul minim: S-au terminat banii! (Ziua 27)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Muntean a rămas fără bani şi e deja pe minus, cu toate că mai sunt trei zile din experimentul început de studenţi în 8 noiembrie, când şi-au propus să trăiască o lună cu salariul minim pe economie.

Citeşte totul despre serialul "Viaţa cu salariul minim"

Tânărul nu a reuşit, practic, să termine proiectul aşa cum şi-a propus: nu i-au ajuns cei 461 de lei pentru a trăi o lună. Fiindcă e un experiment, Andrei îşi permite să cheltuie mai departe, însă la raportarea finală el va ieşi pe minus, ceea ce înseamnă că salariul minim pe economie nu i-a fost de ajuns să trăiască o lună.

Tânărul a continuat să meargă la facultate, iar vineri seara a fost la inaugurarea unei cafenele din oraş. Sâmbătă, acesta a fost la o colegă, unde s-au uitat la un film, a mâncat paste cu carne, iar în acest weekend continuă să înveţe pentru un examen "Cu tot ce am mai cheltuit vineri şi sâmbătă am ajuns la un buget de -8,48 lei", a spus Andrei.

Robert Kovacs nu o duce nici el prea bine cu banii, însă i-au mai rămas 24 de lei pentru încă trei zile, cu toate că a fost să bea un suc la mall cu o amică.

Citeşte aici povestea lor şi mai multe despre proiect

Vezi aici experienţele celorlalţi tineri implicaţi în experiment

viata cu salariul minim facebook
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite