S-au jucat cu focul în centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jonglerii cu foc, concerte folk ad-hoc la lumina lumânării, workshopuri de energie alternativă şi sute de lumânări aprinse, aşa au sărbătorit clujenii „Ora Pământului”.

„Ora Pământului”, eveniment care are ca scop lupta împotriva încălzirii globale, a fost marcată ieri, între orele 20.30 şi 21.30, şi la Cluj. Sute de clujeni s-au adunat în Piaţa Unirii pentru a se alătura campaniei mondiale „Ora Pământului”, demarată la Cluj de Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”.

Voluntarii organizaţiei au pus „în scenă” un show de zile mari, în care n-au lipsit jongleriile cu foc. Spectacolul a fost urmat de un concert de chitară „ad-hoc”.



“Ora Pământului” este un eveniment demarat în 2007 de autorităţile şi locuitorii oraşului australian Sydney, care au luat poziţie faţă de ameninţarea pe care o reprezintă pentru planeta noastră încălzirea globală.

Succesul evenimentului a făcut ca, în 2008, “Earth Hour” să devină o mişcare globală. Anul trecut, campania a mobilizat circa 1 miliard 300 de milioane de oameni din 128 de ţări.

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite