S-au desemnat câştigătorii licitaţiei pentru pista de 2.100 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele SC Napoca SA, administrată de preşedintele UNPR Cluj, Ştefan Dimitriu,  ICCO Systems şi SC Geo Arc SRL vor construi pista de 2.100 de metri a aeroportului din Cluj-Napoca.  Asocierea dintre cele trei firme a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei, a anunţat astăzi Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.

Potrivit acestuia, au fost depuse şase oferte, dintre care patru au fost declarate neconforme. „Doar două oferte au fost eligibile şi anume  asocierea celor trei firme şi oferta celor de la SC Romstal SA. S-a ales preţul mai mic. Valoarea contractului este de 137 milioane de lei", a precizat preşedintele CJ.  Urmează zece zile pentru depunerea contestaţiilor, după care se va trece la exproprieri şi execuția propriu-zisă. Termenul de finalizare al lucrării este de şase luni din momentul semnării contractului.

În prima etapă, a anunţat Tişe, vor fi expropriaţi nouă proprietari de terenuri, urmând ca pe măsură ce lucrările avansează, să-şi primească banii şi restul.  În acest moment, a precizat el, Consiliul Judeţean dispune de toţi banii pentru construirea pistei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite