S-a terminat chinul. Încep meciurile oficiale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Mandorlini se va întoarce mâine în ţară, după un cantonament istovitor, care a durat trei săptămâni. Duminică, „feroviarii“ vor disputa Supercupa la Cluj, acesta fiind meciul de prezentare a lotului din sezonul 2010-2011

Cea mai grea perioadă din viaţa unui fotbalist o reprezintă cantonamentele. Acest lucru l-au simţit din plin elevii lui Mandorlini, care nu de puţine ori s-au plâns de intensitatea antrenamentelor sau de regimul strict impus de antrenori. La fel ca în ultimii ani, CFR a ales să-şi efectueze stagiul de pregătire în Austria, la poalele Alpilor.

După vacanţa venită în urma câştigării campionatului, clujenii au reluat pregătirea în 25 iunie şi de atunci nu s-au mai întors în ţară. Au disputat cinci partide amicale, din care au câştigat patru şi au pierdut una, în faţa celor de la Slavia Praga.

„Suntem cei mai buni“

În cele trei săptămâni de pregătiri la o altitudine de peste 700 de metri, Mandorlini s-a ocupat intens de pregătirea fizică şi de sudarea relaţiilor de joc, în contextul în care în această vară sub pregătirea sa au ajuns cinci jucători noi. După ce a stat aproape de echipă în toată această perioadă şi a urmărit atent cum se mişcă jucătorii, concluziile preşedintelui Iuliu Mureşan sunt clare: CFR este cea mai bună echipă din campionat şi pleacă din nou cu prima şansă pentru cucerirea titlului. „Echipa s-a pregătit excelent şi m-am convins că la anul avem din nou prima şansă la cucerirea titlului. Am făcut transferuri bune, exact pe posturile pe care aveam nevoie şi nu am nicio emoţie în privinţa următorului sezon. Vom domina din nou campionatul“, a spus acesta.

Cotaţi cu prima şansă la pariuri

Pentru prima dată în istoria Ligii I, două echipe din provincie sunt cotate cu cele mai mari şanse la cucerirea titlului. Acestea sunt CFR Cluj şi FC Vaslui, echipele din capitală fiind considerate cu şanse mai mici. Agenţia „Bwin“ face oarecum excepţie şi cotează CFR-ul cu 3,5 pentru a se impune în competiţia internă, în timp ce a doua este Steaua, care a primit o cotă de 5,50.

Austriecii au clasat Timişoara şi Dinamo cu şanse egale, ambele având cota 6,00. „Gamebookers“ oferă celor care pariază pe CFR în ceea ce priveşte cucerirea titlului un câştig de 3,5 ori mai mare decât suma pariată, în timp ce Vaslui are cota 5,50, urmat de Urziceni, Dinamo, Timişoara şi Steaua, toate cu un factor de multiplicare a câştigului de 6,00.

Agenţia „Unibet“ oferă o cotă de 3,75 CFR-ului, în timp ce Vaslui are 5,50, urmat de Steaua, cu 5,75. Cele mai mici şanse la cucerirea titlului le are FCM Târgu-Mureş, echipă care va aduce pariorilor care vor miza pe nou-promovată un câştig de 1.000 de ori mai mare.



Cinci jucători noi vor îmbrăca tricoul CFR-ului începând cu sezonul următor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite