CLUJ: S-a parafat construirea unui hotel şi a unui parking etajat la aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul prin care se concesionează viitorul hotel de patru stele şi parcarea din interiorul Aeroportului a fost semnat ieri de către administraţia judeţeană şi firma care se va ocupa de proiect. Durata acestei concesiuni este de 45 de ani, iar firma cu pricina este UTI Facility Management din Bucureşti.

Prin aceasta se urmăreşte extinderea parcării şi construirea unui parking auto etajat. Noul parking auto etajat va avea o capacitate de 1.470 locuri de parcare şi va fi ridicat pe două niveluri. Actuala parcare va fi mărită la 530 locuri de parcare.

Hotelul se va construi pe trei nivele, va avea o capacitate de 144 de locuri şi va include un restaurant şi un bar, dar şi săli de conferinţe cu o capacitate de capacitate 300 de locuri şi o parcare subterană.

„În vederea derulării lucrărilor conform termenelor şi în condiţiile stabilite, am decis constituirea unei comisii formate din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi ai Aeroportului, comisie care va urmări în permanenţă evoluţia proiectului“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite