S-a inaugurat Institutul Regional de Gastroenterologie – Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medici de excepţie din domeniile gastroenterologiei, hepatologiei şi chirurgiei digestive de la Clinica Medicală III şi Clinica Chirurgie III lucrează, începând de astăzi, în cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie - Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor".

Institutul a fost inaugurat oficial astăzi, 15 aprilie, la ora 11.00. „Consider că echipele de medici de la Medicală III şi Chirurgie III au meritat acest lucru, să lucreze în cadrul unui institut regional. Avem deja o tradiţie în ceea ce priveşte tratarea pacienţilor cu afecţiuni gastroenterologice", a spus dr. Mihai Mleşniţe, reprezentantul institutului proaspăt inaugurat.

Avantajele care decurg din reunirea celor două clinici vin în sprijinul pacienţilor. „Teooretic, ca institut, vom beneficia de o finanţare mai mare, dar totul depinde de fondurile de care dispune Casa de Asigurări de Sănătate", a mai arătat Mihai Mleşniţe. Potrivit acestuia, situaţia financiară a clinicii, la ora actuală, este una stabilă. „Nu avem datorii, am reuşit să ne gospodărim cu banii de care am dispus. Dar este un lucru bun că, transformându-ne în institut, vom avea parte de finanţări ceva mai mari", a încheiat reprezentantul institutului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite