S-a deschis un magazin „Clujana“ în Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul local de încălţăminte „Clujana", care este în proprietatea Consiliului Judeţean Cluj, a deschis ieri un magazin în incinta Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, în cadrul terminalului de plecări internaţionale. Articolele se vor vinde doar în euro.

Directorul firmei „Clujana", Radu Ţărmure, a  afirmat că în noul magazin se vor comercializa atât articole de încălţăminte, cât şi accesori de la parteneri, adică curele, poşete, genţi de voiaj. „«Clujana» a inaugurat un magazin propriu în cadrul Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, în cadrul terminalului plecări internaţionale. Aici va fi comercializată încălţăminte produsă de noi, dar şi accesorii ale unor partneri, cum ar fi genţi de voiaj, poşete, curele. Toate produsele vor putea fi cumpărate numai cu euro", a declarat Ţărmure.

Magazinul, unde vor munci doar trei angajaţi, are o suprafaţă totală de aproape 50 de metri pătraţi şi va fi deschis de la primul zbor efectuat dimineaţa, la ora 6.00, de pe aeroport până la ultimul, aproape de miezul nopţii. „Clujana" este deţinută în proporţie de 93 la sută de Consiliul Judeţean Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite