S-a deschis Librăria "Adevărul" la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Libăria "Adevărul", de pe strada Ion Raţiu nr. 2, se găsesc toate publicaţiile editurii, atât cele vechi, cât şi cele noi. Librăria este deschisă chiar şi în weekend, astfel încât clujenii nu au cum să rateze nicuna din cărţile sau DVD-urile preferate.

Zeci de clujeni au stat la coadă, încă înainte de deschidere, pentru a nu rata ultimul volum din Colecţia „Tom şi Jerry”.  Librăria este situată în centrul oraşului, pe strada Ion Raţiu nr. 2. Aranjată cochet, cu rafturi la care pot avea acces cititorii de toate vârstele, librăria este locul unde clujenii găsesc toate colecţiile deja publicate de „Adevărul”, dar şi ultimele noutăţi. Vestea bună este că librăria este deschisă de dimineaţa, de la ora 9.00, şi până seara, la ora 22.00, astfel că  cei care doresc să cumpere cărţi sau DVD-uri, o pot face toată ziua.
„Este un lucru bun că s-a deschis, acum am timp toată ziua să trec pe aici”, spune Kinga Szas, care a venit să-şi completeze colecţia „Pictori de geniu“. „Mă bucur că s-a deschis, pentru că aşa nu mai trebuie să alerg în fiecare dimineaţă la chioşc”, completează o altă clientă, Luminiţa Dumănescu. Aceasta a venit, încă de la primele ore ale dimineţii, pentru a-i cumpăra băieţelului ultimul volum din colecţia „Tom şi Jerry”.
Clujeanca spune că are acasă toate colecţiile „Adevărul”. „Cărţile din colecţia «100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă» stau foarte bine în sufragerie, iar camera micuţului este plină cu cărţile Disney şi cu DVD-urile pentru copii“, a detaliat ea.

A treia librărie „Adevărul“ din ţară


ll Librăria de la Cluj-Napoca este cea de-a treia librărie „Adevărul” din ţară, după  cele deja funcţionale din Bucureşti şi Timişoara. Anul viitor se vor mai deschide librării în marile oraşe precum Constanţa, Craiova, Braşov, Iaşi. La librăria din centrul oraşului, clujenii îşi pot face şi abonamente la publicaţiile Adevărul Holding. Programul librăriei este de de luni până duminică, de la 9.00 la 22.00.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite