Roxette aduce clienţi pentru hotelurile din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxette aduce clienţi pentru hotelurile din Cluj
Roxette aduce clienţi pentru hotelurile din Cluj

Gradul de ocupare al hotelurilor a crescut cu 20%, datorită concertului pe care trupa suedeză îl va susţine mâine, de la 21.00, pe Cluj Arena.

A mai rămas o singură zi până la concertul pe care trupa suedeză Roxette îl va susţine pe Cluj Arena. Potrivit Asociaţiei Hotelierilor Clujeni pensiunile au fost primele care s-au ocupat.

„Evenimentul e binevenit în oraş. În acest  moment, gradul de ocupare al hotelurilor este de 50%. Pensiunile au fost primele ocupate, deoarece sunt mai ieftine. Dacă ne raportăm la perioada iulie-august a anului trecut când nu au avut loc evenimente deosebite în oraş, gradul de ocupare al hotelurilor a fost de 30%", a precizat Roxana Ghiran, vicepreşedintele Asociaţiei Hotelierilor Clujeni.

Obiecte interzise la concert

Pentru evenimentul de joi, accesul în Cluj Arena se va face începând cu ora 17.00, iar primul concert din deschidere, sustinut de Les Elephants Bizarres, va începe în jurul orei 19.15. Grimus, cea de-a doua trupă din program, va urca pe scenă în jurul orei 20.00, urmată de Roxette.

În incinta Cluj Arena nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale cu obiectiv detaşabil sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

 Pretenţiile artiştilor

Cei doi membri ai trupei au declarat că abia aşteaptă să ajungă în inima Transilvaniei şi, dacă timpul le va permite, să viziteze oraşul.

„În mod cert, vor încerca bucatăria locală, rugându-i pe organizatori să le pregătească o serie de sugestii culinare cu specific ardelenesc. Trupa a mai solicitat bere şi vin roşu autohton, multe salate şi diferite tipuri de lapte şi iaurt. Din culise nu va trebui să lipsească nici ghimbirul feliat, fructele proaspete şi brânzeturile", arată organizatorii concertului.

Trupa a mai cerut ca întreaga zonă de backstage, în special cabinele celor doi solişti, să fie decorată cu flori de sezon şi multe lumânări parfumate.Artiştii au mai solicitat ca, în zona de culise, să fie amplasate mai multe recipiente pentru colectare selectivă.

Acces gratuit pentru copii

Copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la concert. Promoţia este valabilă doar în zona Gazonului, în limita capacităţii acestei categorii, recomandarea organizatorilor fiind ca părinţii să le asigure celor mici protecţie specială prin căşti antifonice, în special dacă vor sta în vecinătatea boxelor.

Formată la începutul anilor '80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum "The Look", "Dressed for Success", "Listen to Your Heart", "Dangerous", "It Must Have Been Love", "Joyride" şi "Milk and Toast and Honey" au făcut înconjurul lumii, fiind considerate în prezent adevărate "evergreen-uri".

Mai sunt bilete

Organizatorii au precizat că biletele pentru zonele VIP şi Golden Circle au fost epuizate până ieri. „S-au operat, însă o serie de modificări de ordin logistic, astfel încât zona Golden Circle să poată fi suplimentată cu înca 500 de bilete care se află deja la dispoziţia publicului, în toate punctele de vânzare din ţară", au mai precizat organizatorii. Bilete mai sunt şi în celelalte zone ale stadionului. Cluj Arena are 30.000 de locuri pe scaune.

65 de lei costă cel mai ieftin bilet, iar cel mai scump, 250 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite