România-Belarus nu se va juca pe „Cluj Arena“. Mircea Sandu a spus „pas“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şansele ca partida din preliminariile EURO 2012 dintre România şi Belarus să se dispute pe noul stadion stadion al Clujului sunt infime. Aflat în vizită pe „Cluj Arena“, Mircea Sandu a explicat motivele

Lucrările la noul stadion al Clujului sunt pe ultima sută de metri, finalul lunii septembrie fiind termenul stabilit de autorităţile judeţene pentru terminarea arenei.  Aflat în vizită la Cluj, preşedintele FRF a dezvăluit că nu poate risca să le comunice celor de la FIFA ca loc de organizare a meciului cu Belarus noul stadion, deoarece ia în calcul anumite întârzieri în ceea ce priveşte termenul pentru finalizarea arenei.

„Nu putem risca deoarece trebuie să ştim numele stadionului pe care vom juca cu 60 de zile înainte de disputarea meciului şi nu avem garanţii că va fi finalizat la cheie. Trebuie luate în calcul anumite întârzieri şi astfel le vom comunica celor de la FIFA ca loc de desfăşurare a meciului stadionul naţional, pentru că acela va fi cu siguranţă gata. În orice caz, de acum încolo, în fiecare an cel puţin un meci al echipei naţionale se va disputa aici“, a declarat Sandu. Partida din Preliminariile CE 2012 dintre România şi Belarus este programată pentru data de 7 octombrie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite