Rochiile de „lux”, o amintire pentru viitoarele mirese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expozanţii de la târgul de nunţi Expomariage au preferat să renunţe la rochiile de mii de euro, care furau anii trecuţi privirea viitoarelor mirese. Cele mai scumpe rochii, la majoritatea standurilor, nu depăşesc anul acesta 2.400 de lei, peste 40% mai puţin faţă de anul trecut.

Nunţile de anul acest vor fi mai puţin „pompoase”, dacă e să ne luăm după oferta târgului de nunţi Expomariage, eveniment ce a debutat azi, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Dacă în anii trecuţi rochii de mii de euro furau privirea  viitoarelor mirese, anul acesta expozanţii au preferat să aducă la târg rochii pentru toate buzunarele. La majoritatea standurilor, cele mai scumpe rochii nu depăşesc 2400 de lei, însă preţul unei rochii porneşte la Expomariage de la 1000 de lei.

Chiar şi aşa, expozanţii s-au văzut nevoiţi să ieftinească drastic, din cauza crizei financiarele, produsele s-au serviciile pe care le comercializează.

„Faţă de anul trecut, preţurile au scăzut chiar şi cu 40%. Piaţa nu permite mai mult în momentul de faţă. Preferăm să le dăm mai ieftine, ca să avem rulaj şi că să nu ne stopăm colaborările cu cei din extern”, a declarat Nagy Gabriela, managerul Salonului Gabriela.

4.450 de lei, cea mai scumpă rochie

Aici, o rochie de mirească cu broderii cusute manual şi aplicaţii de cristale Swarovski costă acum 2.450 de lei, faţă de 4.000 de lei, preţul la care era vândută anul trecut. Cea mai scumpă rochie din cadrul târgului poate fi cumpărată, tot la Salonul Gabriela. Costă 4.450 de lei, cu reducere de la 5.590 de lei, este din mătase naturală şi are aplicaţii de cristale Swarovski.

Chiar dacă majoritatea standurilor au expuse rochii de mireasă sau costume bărbăteşti, evenimentul pune la dispoziţia viitorilor miri servicii complete pentru organizarea unei nunţi reuşite, de la invitaţii de nuntă cu magnet sau invitaţii care au ataşat şi un mic cadou, până la locaţii pentru organizarea nunţi disponibile chiar şi pentru anul acesta.

Meniuri pentru nuntă


Cei care vor să-şi organizeze nunta în sala de evenimente a hotelului Golden Tulip din cartierul Zorilor vor scoate din buzunare 165 de lei, pentru un meniu cu patru feluri de mâncare, în care sunt incluse sucul, berea şi apa.

Preţul unui meniu, pentru cei care vor o nuntă la Casa Zânelor din Floreşti, este cuprins între 140 şi 160 de lei, pentru o persoană. Viitorii miri pot beneficia de discounturi considerabile, între 10 şi 40%, dacă contractează serviciile pe parcursul celor trei zile de târg.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite