Ricardo Cadu recunoaşte că biletele la meciul cu Universitatea sunt scumpe, dar crede că e normal pentru un derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul CFR Cluj, Ricardo Cadu, a marcat primul gol al partidei
Căpitanul CFR Cluj, Ricardo Cadu, a marcat primul gol al partidei

Căpitanul echipei CFR Cluj a recunoscut că preţurile biletelor pentru derby-ul CFR-U Cluj sunt destul de mari, dar oarecum corecte pentru un meci de o asemenea anvergură.

Cadu a spus că a plătit şi 100 de euro pentru a fi in tribune la meciul dintre FC Porto si Benfica Lisabona. „Oricine vrea să vadă un spectacol frumos trebuie să plătească, iar cei care sunt cu adevărat iubitori ai fotbalului o să vină la meci. Eu am plătit 100 de euro când am fost in Portugalia la Porto-Benfica şi nu am regretat", a declarat căpitanul CFR Cluj.

Jucătorul portughez recunoaşte că meciul dintre CFR şi U este un derby al orgoliilor şi că jucătorii echipei din Gruia se gândesc la victorie. „Această partidă este derby-ul Clujului, iar noi ne gândim doar la victorie. Jucăm contra lui U Cluj şi trebuie să batem. Pot să spun că suntem favoriţi, dar totuşi cred că o să fie o partidă echilibrată. Sper ca spectacolul să se desfăşoare în teren şi să nu existe incidente în tribune", a mai spus Cadu.

Organizatorii partidei de sâmbătă, clubul CFR Cluj, a scos la vânzare bilete pentru partida programată la ora 20.30 la preţuri mai mari decât cele obişnuite. Cel mai ieftin tichet costă 150 de lei, lucru care a stârnit nemulţumirea fanilor rivalei Universitatea Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite