Rezultatele l-au păstrat pe Mandorlini în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Mandorlini a reuşit să treacă peste momentul greu din debutul returului
Mandorlini a reuşit să treacă peste momentul greu din debutul returului

Paszkany şi Mureşan s-au decis să-l păstreze pe italian pe banca tehnică până la vară, convinşi că acesta poate aduce titlul la Cluj. Jocul din victoria cu Pandurii  şi meciul bun din „Ştefan cel Mare“ le dau speranţe şefilor din Gruia că lucrurile vor reveni la normal

Mandorlini poate răsufla uşurat. Deşi a traversat o perioadă groaznică pe banca CFR-ului, în fiecare zi în mass-media apărând informaţii cu privire la demiterea sa, italianul a ieşit cu brio din această situaţie. Doar un dezastru îl mai poate înlocui, în condiţiile în care jocul echipei a început să meargă, iar rezultatele sunt cât se poate de favorabile echipei pe care o antrenează.

Şefii s-au convins că înlocuirea antrenorului nu este o soluţie, în condiţiile în care contracandidatele la titlu fac din ce în ce mai mulţi paşi greşiţi. După seria de patru meciuri fără victorie, CFR a rămas pe prima treaptă o podiumului, iar acest lucru l-a convins pe Arpad Paszkany că nimic nu este pierdut:

„Toate competitoarele noastre la titlu au pierdut o grămadă de puncte şi veţi vedea că vor mai pierde. Campionatul este foarte echilibrat şi nu există o echipă care să se distanţeze detaşat, astfel că nu avem niciun motiv să credem că nu suntem în grafic. Va fi greu, dar cred că vom câştiga campionatul“, a declarat Paszkany zilele trecute.

Contractul beton contribuie la păstrarea până în vară

Mandorlini a avut grijă să nu aibă soarta predecesorilor săi, Trombetta şi Conceicao. Contractul său cu CFR prevede o clauză conform căreia în cazul demiterii are de încasat 800.000 de euro, sumă reprezentativă pentru orice club din România. Paszkany a negat acest lucru, explicând că singura prevedere este achitarea salariului până în vară în cazul deciziei de a renunţa la italian.

Trecând chiar şi peste aceste aspecte, echipa se află pe primul loc şi cu un pas în finala Cupei României, motiv pentru şefi să mizeze pe Mandorlini în continuare.  Clujenii vor disputa următorul meci din campionat luni, la Braşov.
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite