Rezultate contestaţii Bacalaureat 2011 Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Notele finale la Bacalaureat vor fi afişate în curând. Jurnaliştii Adevărul vă vor prezenta, în timp real, rezultatele contestaţiilor depuse la centrele de examen din Cluj.

UPDATE ora 12.35

Majoritatea liceelor din Cluj-Napoca au început să afişeze notele finale la Bacalaureat. Unii elevi sunt bucuroşi, alţii spun că îşi vor petrece vara învăţând ca, în toamnă, să-şi ia BAC-ul.

„Mă bucur că mi-a crescut nota de la 8,9 la 9,5 la română. Mă duc să mă înscriu la Facultatea de Ştiinţe Economice de la UBB", spune Daiana Pop, absolventă a Liceului Teoretic „Bathory Istvan" din Cluj-Napoca. Cât îi priveşte pe colegii ei, toţi au rămas respinşi şi după contestaţii. Unui alt candidat la BAC, Timeea Varga, i s-a mărit nota după contestaţii de la 3,8 la 4,25. „E şi vina mea, şi vina profesorilor deoarece nu mi-au predate ce trebuie. Mă voi pregăti întreaga vară şi sper ca în toamnă să am un rezultat bun", zice Timeea.

Rezultatele contestaţiilor vor fi afişate în curând la avizierele centrelor de examinare şi pe site-ul oficial www.bacalaureat.edu.ro. Rămâneţi pe cluj.adevarul.ro pentru a vedea rezultatele contestaţiilor şi notele finale la Bacalaureat 2011. Candidaţii la BAC au depus 2354 de contestaţii, adică aproape jumătate dintre participanţii la examenul de maturitate au fost nemulţumiţi. Cele mai numeroase contestaţii s-au făcut la disciplinele Limba Română (860) şi Matematică (737).

Ieri a fost ultima zi în care se vor recorecta lucrările, iar azi se vor afişa atât pe site-ul http://bacalaureat.edu.ro/2011/rapoarte/, cât şi la şcolile unde s-au susţinut probele de Bacalaureat.

Secretarul comisiei judeţene de BAC, Călin Mureşan, spune că cele 20 de şcoli care au fost centre de examen în judeţul Cluj şi unde se vor afişa rezultatele finale ale BAC 2011 sunt:

Colegiul Economic „Iulian Pop" Cluj-Napoca

Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu" Dej

Colegiul Naţional „George Bariţiu" Cluj-Napoca

Colegiul Naţional Pedagogic „Gheorghe Lazăr" Cluj-Napoca

Colegiul Tehnic „Anghel Saligny" Cluj-Napoca

Colegiul Tehnic „Dr. Ioan Raţiu" Turda

Colegiul Tehnic „Napoca" Cluj-Napoca

Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu" Câmpia Turzii

Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior" Cluj-Napoca

Grup Şcolar „Aurel Vlaicu" Cluj-N

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite