Cluj: Solist la Operă internat cu gripă porcină - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Solist la Operă internat cu gripă porcină - Revista presei locale
Cluj: Solist la Operă internat cu gripă porcină - Revista presei locale

Unul dintre principalii solişti de la Opera Naţională Cluj, baritonul Gheorghe Mogoşan, a fost diagnosticat, joi seară, cu gripă porcină.

Un nou caz de gripă porcină a fost diagnosticat la Cluj. Per ansamblu, în judeţul Cluj au fost confirmate până acum nouă cazuri de gripă porcină din totalul de 375 anunţate de Ministerul Sănătăţii Publice (MSP) în ţară.
Ultimul caz de gripă porcină confirmat la Cluj este cel al baritonului Gheorghe Mogoşan, de la Opera Naţională Română. Artistul s-a întors în urmă cu două săptămâni, din Spania. “A făcut un episod de insuficienţă respiratorie şi a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU).
Acum se află la secţia de Anestezie, Terapie Intensivă  (ATI), într-o stare destul de gravă”, au declarat surse din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Cluj. Artistul este soţul Rozaliei Mogoşan, directorul economic al Institutului Inimii “Nicolae Stăncioiu”. Personalul medical care s-a ocupat de îngrijirea acestuia, până la stabilirea diagnosticului, a fost izolat. Ziua de Cluj

Criminalii de pe sosele scapa nepedepsiti

Sansele ca Gabriel Hilote, soferul Porsche-ului care luni seara a ucis doua persoane in urma unui accident de langa Hotel Napoca, sa scape nepedepsit sunt destul de mari, avand in vedere sentintele care s-au dat in cazul altor accidente similare sau mai grave petrecute in ultimii ani in judetul Cluj.
Citynews.ro trece in revista doua dintre cele mai grave accidente petrecute in ultimii trei ani, in care opt oameni si-au pierdut viata. In martie 2006, intreaga tara a fost zguduita de stirea ca, in urma unui accident rutier, trei tineri care circulau pe marginea drumului au fost spulberati de un raliu.
Accidentul s-a petrecut in seara de 4 spre 5 martie, pe drumul dintre localitatile Baita si Livada. In seara cu pricina, noua tineri cu varste intre 14 si 21 de ani se intorceau pe jos de la discoteca din Baita, unde unul dintre ei isi sarbatorise ziua. Tinerii, majoritatea sub 18 ani, s-au intors la scurt timp dupa miezul noptii catre locuintele lor si au ales sa parcurga drumul de trei kilometri pe jos. Pe drum, aveau acestia sa declare ulterior, soferul unei masini Subaru modificata pentru a avea putere mai mare s-a indreptat cu viteza catre ei, iar cand a ajuns in dreptul lor a ambalat motorul. www.citynews.ro

Grecii şi-au lăsat calul troian în bugetul Clujului


O firmă de reabilatere de drumuri a făcut o gaură de 100.000 de euro în vistieria judeţului. Grecii de la SC Proodeftiki, o firmă care a acumulat datorii publice în Cluj de peste 400.000 de lei, au dispărut fără urmă, lăsîndu-şi creditorii cu ochii în soare.
Pînă în 2002, firma grecească a primit contracte pe bandă rulantă pentru reabilitarea drumurilor din judeţ, iar după aceea cifra de afaceri a companiei a scăzut brusc la zero. La sucursala clujeană sau la sediul central al Proodeftiki SA Grecia Sucursala Bucureşti, numerele de telefon oferite pentru contact nu mai sînt alocate, iar SC Proodeftiki Management SRL a fost radiată anul trecut în februarie. Foaia transilvană

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite