Revelionul în Ardeal, mai scump cu 10%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sejur la Mărişel sau în Maramureş costă cu peste 150 de lei mai mult, faţă de anul trecut. Preţul pachetelor turistice în străinătate au rămas acelaşi, hotelierii adăugând servicii pentru a-şi atrage clienţii. Un sejur complet de patru nopţi costă în staţiunea Mărişel din Cluj 1.470 de lei.

Proprietarii pensiunilor din staţiunile montante din Ardeal ţin cu dinţii de preţuri, chiar şi pe timp de criză. Ba mai mult, cei care vor dori să petreacă cu ocazia sărbătorilor de iarnă un sejur în Borşa - Maramureş sau Mărişel - Cluj vor scoate din buzunare cu peste 10% mai mult, faţă de anul trecut. „De pildă, pachetul pe care-l avem acum cu 1.065 de lei pentru Borşa, anul trecut l-am vândut la 800 de lei.  Clienţii preferă să se orienteze spre extern, unde nu s-a umblat la preţuri, ba chiar beneficiază de noi servicii în acelaşi preţ, cum ar fi masa festivă de Revelion”, a explicat Anamaria Iliescu, agent de turism al Beta Tour.

Revelion de la 769 de lei, în Borşa

În staţiunea Borşa un sejur de trei nopţi cazare, mic dejun inclus şi masa festivă începe de la 769 de lei, însă poate ajunge chiar şi la 1349 de lei, la Pensiunea Floare de Colţ, unde clienţii beneficiază de pensiune completă. La Mărişel, la Cabana Moţilor, patru nopţi de cazare, cu toate mesele, inclusiv cea festivă, de Revelion, şi băuturi tradiţionale incluse, petrecăreţii vor scoate din buzunare 1.470 de lei. „Preţurile sunt o idee mai mari, cam cu 10%, din cauza inflaţiei. Pentru grupuri, facem, însă, discounturi”, a explicat Sebastian Hosu, managerul  al Cabanei Moţilor. Şi la Castelul Dracula, din Bistriţa-Năsăud, un pachet de trei zile şi patru nopţi costă 950 de lei/persoană.

Rezervările achitate până la finele lunii noiembrie, beneficiază de o reducere de 8% din tariful standard, iar copiii sub şapte ani, care dorm în cameră cu părinţii, au gratuitate la cazare. Clienţii care aleg să se cazeze la Castelul dracula beneficiază de plimbări cu telescaunul sau pot închiria ATV-uri.

299  de euro costă un sejur de patru nopţi, cu demipensiune şi cină festivă în Slovacia

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite