Revelion sărac în evenimente anul acesta la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samantha Fox a cântat anul trecut în centrul Clujului
Samantha Fox a cântat anul trecut în centrul Clujului

Cluburile clujene nu vor mai fi animate de artişti cunoscuţi în noapte dintre ani, însă pun la dispoziţie oferte cu costuri reduse. Anul acesta, primăria vrea să cheltuie bani publici doar pentru şampaniile care vor fi oferite clujenilor şi organizarea unui foc de artificii, nu şi pe recitalurile unor vedete.

Dacă anul trecut pe scena amenajată în Piaţa Avram Iancu au urcat Alexandra Ungureanu, Semnal M şi solista britanică Samantha Fox, anul acesta clujenii ar putea să aibă parte în noaptea dintre ani doar de un pahar de şampanie şi un foc de artificii.

Primăria strânge cureaua

Potrivit Oanei Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, autorităţile nu îşi doresc ca anul acesta să cheltuie bani în acest sens. Clujenii ar putea avea concerte în centrul Clujului de Revelion, la fel ca şi în anii anteriori, doar în cazul în care sponsorii vor face oferte Primăriei în acest sens.

„Nu se doresc anul acesta concerte, din simplul motiv că nu dorim să cheltuim bani publici aiurea. Singura variantă în care am putea organiza asemenea activităţi în centru de Revelion este dacă vom avea propuneri din parte unor companii în acest sens”, a declarat Oana Buzatu.

Revelion de criză în Obsession

Nici cluburile nu vor organiza petreceri de Revelion animate de concerte live. Clubul Obsession, recunoscut pentru petrecerile cu artişti de notorietate în noaptea dintre ani, a renunţat la această strategie.

În premieră anul acesta, atmosfera va fi animată doar de trupa de dansatori şi animatori ai clubului. Reprezentanţii clubului susţin că au vrut să schimbe stilul petrecerii de Revelion, la recomandarea clienţilor, învocând şi criza financiară. „Trupa casei are succes în club. În plus, problemele legate de criza economică la nivel naţional ne fac să credem că am făcut o alegere bună”, a declarat Dan Dragomir, PR manager al clubului. Un bilet de intrare în noaptea de Revelion va costa 50 de lei la Obsession.

Artiştii cer onorarii „halucinante”

Cei care vor dori să petreacă în clubul Diesel vor scoate din buzunare 400 de lei. Totuşi, localul nu le pune la dispoziţie un program special, însă organizatorii promit un „meniu bogat şi „open bar” la majoritatea băuturilor alcoolice. Nici localul de muzică live My Way nu va avea un invitat special anul acesta, datorită preţurilor piperate practicate de artişti în această perioadă.

„Va fi un Carnaval Veneţian cu muzica live, interpretată de trupa casei. O trupă cere de Revelion onorarii halucinante, fără 3000 – 4000 de euro nici nu discută”, a declarat Adrian Muntean, managerul clubului. Intrarea în My Way va fi de 190 de lei, preţ în care sunt incluse un bufet suedez şi consumaţie la bar.

Clujenii care vor să aibă parte de un revelion boem în Janis la Stuf vor scoate din buzunare 130 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite