Uite cine ne conduce: Un repetent la BAC dă lecţii pe probleme de învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local Remus Filip din Câmpia Turzii a obţinut nota 2 la proba de matematică a sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat. Remus Filip  ocupă funcţia de membru în comisia de învăţământ din partea PDL, deşi anul trecut a picat de două ori examenul de Bacalaureat.

Remus Filip, consilier local PDL în Câmpia Turzii, a reuşit „performanţa“ de a fi declarat „respins“ la BAC de două ori în decursul anului trecut. Consilierul, în vârstă de numai 32 de ani, care a absolvit Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu“ în urmă cu zece ani, a picat de fiecare dată la proba de matematică, deşi profilul pe care l-a urmat în unitatea de învăţământ e chiar „matematică-informatică“.

Citeşte portretul „specialistului“ repetent la BAC

Consilierul Filip deţine în cadrul Primăriei funcţia de membru al comisiei de Amenajare a teritoriului, urbanism şi protecţia mediului, dar şi cea de membru al comisiei de Învăţământ, sănătate, cultură, sport şi relaţii externe. Acesta mai deţine şi calitatea de şef al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberat (OTPDL) Câmpia Turzii, dar şi cea de şef al staţiei de epurare a Companiei de Apă Arieş.

Directorul general Electrica Transilvania Nord: Câţi waţi are 1 MW? Să întreb la Bucureşti

 Citeşte rezultatele obţinute la ambele sesiuni de Bacalaureat şi cum explică Remus Filip eşecul la examen mîine dimineaţă în „Adevărul“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite