Renegaţii CFR-ului se vor antrena în parcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tony, Kone, Alcantara, Peskovici, Sforzini şi Anselmo nu vor mai fi reprimiţi la pregătirile echipei şi se vor pregăti individual. Niciunul dintre cei şase fotbalişti nu şi-a găsit deocamdată echipă şi cel puţin primii doi se vor prezenta la reunirea lotului, în 9 ianuarie

La fel ca în majoritatea perioadelor de mercato, conducerea celor de la CFR se confruntă cu probleme în ceea ce priveşte fotbaliştii care nu mai fac parte din planurile clubului. Şi de această dată, clubul a înmânat hârtii prin care sunt liberi să-şi caute echipe şase fotbalişti de care doreşte să se disperseze. Niciunul nu a privit cu ochi buni decizia într-un moment în care mai are contract cu clubul, care este obligat să-i achite salariul până la expirarea angajamentului.

Cel mai vehement a fost Yssouf Kone, care încă de la plecarea în vacanţă şi-a exprimat nemulţumirea în faţa lui Mureşan: „Nici nu mă gândesc să plec. Mai am contract până la finalul sezonului şi vreau să mi-l respect. Ştiu că am fost accidentat şi nu mi-am putut ajuta echipa, dar voi reveni în forţă. Voi fi prezent la reunire şi nu e nicio problemă dacă nu plec în cantonament, rămân la Cluj şi mă pregătesc singur, nu plec nicăieri până la vară“, a fost reacţia ivorianului în momentul când i s-a comunicat decizia.

Mureşan îi trimite la juniori, ei nu vor

Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan au făcut public încă dinaintea Crăciunului faptul că jucătorii puşi pe lista de transferuri nu vor mai pleca în stagiul de pregătire din Turcia. Preşedintele a declarat că fotbaliştii respectivi se vor antrena cu juniorii în cazul în care nu-şi găsesc echipe: „Jucătorii la care vrem să renunţăm nu vor mai face deplasarea în cantonament. Dacă nu îşi vor găsi angajamente, se vor antrena la Cluj, cu juniorii sau unde vor ei. În cantonament vom lua patru juniori, tocmai în ideea de a schimba politica. Ne propunem să ne promovăm proprii jucători pe viitor“, a anunţat Iuliu Mureşan.

Dacă în cazul lui Alcantara lucrurile nu sunt complicate, fundaşul plecând în ţara natală pentru a-şi căuta echipă, lucru valabil şi pentru Sforzini, Peskovici şi Anselmo, un caz pe care conducerea „vişinie“ mai trebuie să-l rezolve este cel al lui Tony da Silva.

Fundaşul care din 2006, de când a venit la Cluj a devenit cel mai iubit de către galerie, nu a reuşit deocamdată să-şi găsească un angajament în Franţa, unde şi-ar fi dorit să fie alături de tatăl său, bolnav de mai mult timp şi se va prezenta la reunirea CFR-ului. Astfel, în cazul foarte probabil în care vor refuza să se antreneze cu juniorii, echipa a doua fiind demult desfiinţată, atât Kone, cât şi Tony, vor fi nevoiţi să se pregătească individual, în parcuri, la fel cum au făcut-o în trecut Frangipane sau Peralta. 

Şase jucători au fost puşi pe liberi până acum de conducerea CFR-ului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite