Cluj: Arpad Paszkany: „Regulamentul antrenorilor din România este incorect”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany a criticat Federaţia Română de Fotbal pentru faptul că în prima ligă un antrenor nu are voie să pregătească două echipe în acelaşi sezon competiţional

Principalul finanţator al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a dezvăluit că şi-ar fi dorit un antrenor român, dar dintre cei disponibili, niciunul nu putea garanta că va îndeplini obiectivele clubului:

„În România există un regulament al antrenorilor incorect. Nu am găsit acea persoană care să ne garanteze că la finalul campionatului, echipa va fi acolo sus, pe prima poziţie, de aceea am apelat la un nou antrenor străin”, a spus acesta. Mircea Rednic a fost principalul vizat de către cei din Gruia, dar negocierile cu acesta s-au oprit în momentul când fostul antrenor al Rapidului şi al lui Dinamo a anunţat că îşi doreşte un salariu de 500.000 de euro.

Paszkany a dezvăluit că în opinia conducerii principala vină pentru jocul din ultima perioadă o poartă jucătorii, dar aceştia aveau nevoie de un antrenor cu personalitate, care să ştie să-i ţină în frâu. „Jocul din ultima perioadă ne-a pus pe gânduri şi am simţit nevoia unei schimbări. Finalul turului este foarte important pentru noi. Desigur că fotbalul nu este ştiinţă exactă, iar schimbarea antrenorului nu aduce neapărat rezultate mai bune, dar trebuia să facem această mutare. Jucătorii sunt principalii vinovaţi, ei trebuie să-şi schimbe mentalitatea”, a conchis acesta.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite