Reghecampf: I-am împrumutat pe Năstăsie şi Lupu la Universitatea Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, că i-a împrumutat pe jucătorii Ionuţ Năstăsie şi Valeriu Lupu la gruparea Universitatea Cluj, condusă de către soţia sa, Anamaria Prodan.

"Am vorbit cu Anamaria şi ea avea nevoie de jucători. Am discutat şi cu Năstăsie şi Lupu. După ce Adi Popa a semnat cu noi, le-am zis că am mare încredere în ei. Năstăsie a fost împrumutat pentru că îi avea ca şi concurenţi pe post pe Chipciu şi Adi Popa. Este foarte greu să concureze cu ei pe acel post. Lupu are nevoie de meciuri în picioare şi de ce să nu joace meci de meci în următoarele 13-14 etape? Mie îmi pare foarte bine că ei au înţeles acest lucru şi au fost de acord. Au întrebat dacă vor reveni la Steaua şi le-am zis că vor merge cu noi în cantonamentele din iarnă", a spus Reghecampf, care a precizat că jucătorul său preferat de este Cristian Tănase, la Digi Sport, potrivit Mediafax.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că nu va mai discuta cu reprezentanţii presei, urmând ca de la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ să intre în "silenzio stampa". "Eu am făcut o şedinţă cu ziariştii în primul cantonament în care am stabilit câteva reguli. Dar în cel de-al doilea au venit alţii, dar cu ei nu vorbisem. Au început să facă materiale cu jucătorii că sunt graşi, fel de fel de astfel de chestii. La Trnava le-am cerut să nu vină după noi, dar ei asta au făcut. O să mai vorbesc cu presa după ce iau campionatul", a adăugat Reghecampf, care crede că mijlocaşul Mihai Pintilii va fi un lider al Stelei, mai mare decât a fost Mirel Rădoi.

Tehnicianul stelist s-a arătat mulţumit de modul în care fraţii Costea se pregătesc la antrenamente. "Eu i-am zis lui Florin că de la el se aşteaptă să dea gol şi dacă joacă doar cinci minute. El a ridicat această ştachetă. El trebuie să fie puternic, fizic şi psihic. Să nu depindă de criticile sau de ceea ce se spune despre el. Mihai este un jucător care se antrenează foarte bine, dar a avut probleme cu viaţa privată. Patronul ţine foarte mult la ei şi are mare încredere în potenţialul lor", a subliniat Reghecampf.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite